Deze website geeft een beeld van wat ons bureau de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Het accent van ons werk ligt op wonen en restauraties. De schetsen die we in aanvang maken zijn bedoeld om te inspireren. Een vlotte werkwijze om te zoeken naar het ideaalbeeld, de ideale indeling en een woonsfeer. Een schets zegt dan meer dan woorden. Als kundig en creatief klankbord brengen wij u wat u wilt: een gebouw met uitstraling.

Hieronder vindt u een impressie van de projecten die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd. U ziet allereerst een aantal stijlen waarin u foto's van verschillende projecten in de desbetreffende stijl kunt bekijken, te weten; de jaren 30 stijl, landelijk wonen en restauraties. Ook hebben wij een viertal recente projecten geplaatst. Wilt u meer van ons werk zien of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag verder.

Contact informatie

“A great building must begin with the unmeasurable, must go through measurable means when it is being designed and in the end must be unmeasurable.”

Contactformulier

    Contactgegevens